Szabó-Héger Zsófia vagyok

Üdvözöllek!

Több mint tíz éve foglalkozom az elme "feltérképezésével", a tudat és a tudatalatti (tudattalan) együttműködésével, és ezek fizikai testünkkel való kölcsönhatásával. Tanulmányaimat végezve számtalan módszert ismerhettem meg (pedagógiai- és családsegítés, pszichológiai tanulmányok, CAMFT és CCAPP által jegyzett Masterclass for healers - Dr. Máté Gábor - Trauma and Addiction és Conscious recovery® for Professionals továbbképzések, egyéni és csoportos családállítás-vezetői képzés, mindfulness oktatói képzés, tranzakcióanalízis-alapú coaching technikák). Mindezeket aktívan alkalmazva, időközben pedig az NGH nemzetközi szervezet által is hitelesített szakemberként, klienseimmel való munkatapasztalataimra alapozva szükségét éreztem annak, hogy kidolgozzak egy még inkább személyre szabott, a fizikai testet és a pszichét komplexen, egyidőben segítő, könnyen használható és egyszerűen elsajátítható módszert.

Ennek köszönhetően született meg évekkel ezelőtt a Tudatos Elme (TE) technika, mely egy olyan integratív saját fejlesztésű módszer, aminek során nem csak mentális és lelki, de fizikai elemekkel is dolgozunk a problémák feltárásán és megoldásán. A metódus kidolgozása során különösen fontos volt számomra, hogy a technika felnőttek és gyermekek számára is egyaránt alkalmazható legyen.

A TE módszer célja, hogy a tested, a lelked és az elméd egységet alkotva valóban segítse egymást, és ezen együttműködés hatására lehetőséged legyen nem csak elméleti, hanem a mindennapokban is érezhető, kézzelfogható pozitív változások megtapasztalására.

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal.

Várlak szeretettel,

Zsófi 

Régóta bizonyított tény, hogy mindennapi szóhasználatod, gondolataid alapvető hatással vannak nem csak lelked pillanatnyi állapotára, de testérzeteidre és fizikai életkörülményeidre is. Ez a másik oldalról, a fizikumod részéről is pontosan ugyanígy működik, vagyis fizikai problémád, fájdalmad szó szerint rányomja bélyegét nem csak az aktuális hangulatodra, de hosszútávú gondolkodásodra is.

A TE módszer azzal a természetes körforgással dolgozik, ami szerint minden belőled indul ki, és ennek leképezését "kapod vissza" külső eseményekként, élethelyzetekként mint egyfajta tükröt, amikre azután újfent belülről indikálva reagálsz valamit, majd kapsz arra újabb élethelyzeteket, és így tovább a végtelenségig. Ebben a körforgásban pedig elegendő egyetlen ponton, önmagadban változást elérni ahhoz, hogy - saját magát regeneráló folyamatként - új, más, számodra ideálisabb reakciót kapj vissza az élettől.

Időpontot kérek