Határtalan nőiségünk

tematikus workshop Tatán  


A szűz, a szajha, az édesanya, a feleség, Terézanyu, a háztartási robot, a szerelmes, a királylány, a naiv kislány, a harcos hercegnő, a gonosz boszorkány, a házisárkány… Hányféle szerep él benned nőként? Mitől függ, hogy mikor melyik bújik elő belőled? Tudod ezt szabályozni?

Mitől nő egy nő? Létezik olyan, hogy "jó nő"? Mitől és mikor érzed magad "jó nőnek"?

Hogyan viselkedik egy nő? Léteznek erre szabályok, és ha igen, ki és mi határozza meg benned tudat alatt, hogy te mit látsz női viselkedésnek? Milyen mintáid és megéléseid vannak rá?

Hogyan tudod megélni a nőiességedet különböző életterületeiden? Hol éled meg az előnyeit és hol a hátrányait? Lehet ezen vajon változtatni?

És vajon hogyan látják mindezt a férfiak? Mi az, ami vonzza őket, mint a mágnes, és mi az, ami elől menekülnek?

Ilyen, és még sok ehhez hasonló kérdést boncolgat a Határtalan nőiségünk workshop, ahol egy biztonságos és megtartó közegben láthatsz rá jobban saját női működésedre, kaphatsz választ a kérdéseidre, és egyúttal lehetőséget arra, hogy kigubancold, ami összegubancolódott benned, és változtass az életeden, ha szeretnél.

A workshopot vezeti: Szabó-Héger Zsófia és Orcsik Imre

Bemutatkozás:

Szabó-Héger Zsófia: az NGH nemzetközi szervezet által minősített terapeuta, tréner, egyéni és csoportos családállítás vezető és coach

"Több mint 10 éve segítem az embereket önismereti és életvezetési workshopokkal, egyéni konzultációkkal, előadásokkal, írásokkal. Tanulmányaimat végezve számtalan módszert ismerhettem meg (pedagógiai- és családsegítés, pszichológiai tanulmányok, CAMFT és CCAPP által jegyzett Masterclass for healers - Dr. Máté Gábor - Trauma and Addiction és Conscious recovery® for Professionals továbbképzések, egyéni és csoportos családállítás-vezetői képzés, mindfulness oktatói képzés, tranzakcióanalízis-alapú coaching technikák). Hiszem, és klienseim által nap mint nap tapasztalom, hogy szokásaid és reakcióid tudatosításával, berögzött mintáid, negatív hitrendszereid felismerésével és magadból történő kidolgozásával ideálisabb életet teremthetsz magadnak."

Orcsik Imre: csoportos és egyéni családállító, Human Super Sense terapeuta, az AKözpont Holisztikus Egészségközpont alapítója

"Terapeutaként és családállítóként jópár éves szakmai gyakorlattal igyekszem az emberek javára válni. Ami nekem az alapokat adja, az 25 évnyi buddhista gyakorlat, aminek köszönhetően egy teljesen más nézőponttal mutathatok rá helyzetek megvizsgálására. Talán úgy véled, mindez nem passzol a mai ember életfelfogásához, de tapasztalatom szerint az emberek egyre kíváncsibbak és nyitottabbak a saját tudatuk megismerésére, tudatosságuk fejlesztésére; ez a több mint 2550 éves bölcsesség pedig a XXI. század embere számára is könnyen érthető és támogató. Ezzel a tapasztalattal, és a fent említett terápiás módszerekkel remélem, hogy tudok egy jobb és boldogabb élethez vezető utat mutatni az embereknek."

A workshop időpontja: 2022. június 22., szombat 10.00-13.00-ig

A workshop díja: 10,000 Ft/fő

Helyszíne: AKözpont – Holisztikus Egészségcentrum, 2890 Tata, Országgyűlési tér 3.

Jelentkezz egy kattintással, az alábbi formon (görgess az oldal aljára)!

/A téma érzékenysége miatt a workshop létszáma 30 főben maximalizált, ezért időben jelentkezz, hogy le ne maradj róla! Túljelentkezés esetén sajnos csak várólistás helyet tudunk felajánlani, létszámbővítést nem!/

Várunk szeretettel!