Aktuális események

A te gyereked örökmozgó vagy csendes és visszahúzódó? Szinte lehetetlen levezetni az energiáit, vagy inkább nehezen bújik ki a csigaházából?

Minden gyerekhez megvan a kulcs, és nálunk ezt a kulcsot ő maga is megismerheti és megtanulhatja használni. :) Persze a nyári szünet pihenésre és játékra való. De ki mondta, hogy a játék nem lehet fejlesztő is egyben?

Színházi improvizációs dráma és önismereti táborunkban játszunk, és a játékok elvisznek minket lelkünk - sokszor még számunkra is - ismeretlen helyeire. A közösen megalkotott történetek, felszínre bukkanó gondolatok és mozgásos gyakorlatok nem csak a gyermeked kreativitását és alkotás iránti vágyát indítják be, de lehetőséget adnak arra is, hogy tudatosabban lásson rá a mindennapok kihívásaira, amikkel bizony már ő is szembetalálkozik.

Várjuk minden olyan gyerek jelentkezését, aki:
- elmúlt 9 éves, de még nincs 12,
- örökké kíváncsi,
- szeret játszani, beszélgetni, nevetni,
- szeret ülni vagy állni vagy gubbasztani vagy kúszni vagy mászni vagy ugrálni vagy futni,
- szeret csendben lenni, suttogni vagy hangoskodni és kiabálni,
- szeretne felszabadultabb és magabiztosabb lenni,
- szeretne új barátokat és élményeket szerezni.

A tábor időtartama:
2022. június 20-24. (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.30-ig.

A tábor díja a teljes időszakra: 49,900 Ft, mely tartalmazza a foglalkozások árát, valamint a tábor idejére a teljes ellátást, vagyis tízórait, kétfogásos ebédet és uzsonnát

A tábor helyszíne:
Hungary L!ve Studio, 1111 Budapest, Kende utca 3.

Jelentkezés: a lenti űrlapon (pörgess az oldal legaljára :)) 

A tábort vezetik:
Szabó-Héger Zsófia, Bokor Ágnes, Horváth-Töreki Gergely

A tábor minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.

Koronavírus intézkedések:
A minitábort a tábor megrendezésének idején életben lévő kormányrendeletek figyelembevételével tartjuk meg. Az aktuálisan betartandó szabályokról természetesen minden szülő és jelentkező időben kap részletes tájékoztatást, hiszen számunkra is mindennél fontosabb a résztvevő gyerekek biztonsága!