Cégeknek

csapatépítők, tematikus tréningek, coaching rátok szabva

Tematikus csoportos tréningek

(példaként a jelenleg legkeresettebbek, de igény szerint más tréningtéma is kérhető) 

Kiégés megelőzés


  • demotiváltság, közöny
  • kilátástalanság, reményvesztettség-érzés
  • monotonitás, rutinszerűségbe való beragadás
  • csökkent energiaszint, blokkolt kreativitás, hatékonyságvesztés
  • türelmetlenség, látszólag semmiségekből generálódott konfliktusok

Figyelmeztető jelek, amik kiégésre utalhatnak.

Életed során mintegy 90-95 ezer órát töltesz a munkahelyeden. Ez rengeteg idő, és cseppet sem mindegy, milyen érzésekkel, milyen attitűddel tudsz jelen lenni benne, hogyan érzed magad a pozíciódban, kollégáiddal való kapcsolódásaidban. Tartalommal megtölteni az életedet azt is jelenti, hogy többek között olyan munkahelyi környezetben dolgozol, ami pszichésen is biztonságban tart, ellenkező esetben előbb-utóbb óhatatlanul bekövetkezik a kiégés. Nem kell, hogy beosztottként eljuss a felmondásig, vagy vezetőként azt lásd, hogy lassan elfogy a csapatod: a kiégés kellő odafigyeléssel, reflexióval, megfelelő eszköztár kialakításával megelőzhető! A burnout szindróma a 21. században mind egyéni, mind szervezeti szinten valós veszélyeket rejtő, megkerülhetetlen társadalmi probléma, aminek megelőzéséért és kezeléséért feltétlenül szükséges tenni. Fordulj önmagad és munkatársaid felé másként, változz és változtass időben, hogy sikeresen dolgozhassatok együtt hosszú távon, valódi csapatként!

Keress bizalommal, és vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Alkalmazott improvizációs csoportos tréning


Kapcsolódás, nyitottság, jelenlét, elfogadás, közös alkotás, bizalom, kreativitás, hibázásra, mint lehetőségre való rátekintés, felszabadultság, nevetés – az improvizáció nem csak egy színházi műfaj, alkalmazott formájában közös, játékos gyakorlatokon keresztül komoly önismeret- és csoportfejlesztő hatással is bír.

Amit a tréning ad neked: 

biztonságos tér, elfogadó közeg, szakmai háttér, előrevivő reflexió

Egy egészen más típusú közösségi élmény és közösségépítés, mint amit eddig bármikor tapasztaltál. Kép a világról és benne önmagadról, a csapatodról, a közösségedről. Térkép a külvilággal való kapcsolódásaidhoz és a belső világodhoz. Lehetőség, ahol felszabadultság és elmélyülés kéz a kézben jár.

Személyes meggyőződésem és tapasztalatom, hogy az improvizációban való jártasság olyan versenyelőny, amely az élet megannyi területén kiválóan kamatoztatható.

Keress bizalommal, és vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Coaching

Csoportos coaching


A csoportos coaching során az egyén csoportban történő fejlesztését célozzuk. A résztvevők aktív részesei a folyamatnak, azáltal tanulnak, hogy egymással interakcióba lépnek és gondolatokat cserélnek. A csoportos coaching megvalósulhat oly módon, hogy a coach dolgozik több ügyféllel ugyanazon a témán, vagy csoportos caoching esethozóval-formában, amikor az ülésekre a résztvevők hoznak eseteket, és csoportban dolgoznak az elakadásokon, kihívásokon.

Keress bizalommal, és vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Team coaching


A team coaching a csapatot helyezi fókuszba, a tagok egy közös cél elérésén dolgoznak együtt. A csapattagok együttműködését a munkavégzésük során az egymásrautaltság jellemzi, és szakemberként együtt dolgozunk a résztvevőkkel. A folyamat során a csapat rálátást nyer önmagára, rejtett csoportdinamikai folyamataira, kapcsolódási mintázataira annak érdekében, hogy a tagok a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a közös munka során.

Keress bizalommal, és vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Céges csapatépítők

Egy frissítő mártózás az improvizáció világában a legjobb a dolog, ami a csapatoddal történhet: kapcsolódás, partneri együttműködés, közös alkotás, folyamatos újratervezés, kreatív problémamegoldás rátok szabva, játékos formában, sok nevetéssel. 

Vezetett, értő háttérrel támogatott gyakorlatokon keresztül ráláthattok belső működésekre, rejtett csoportdinamikai folyamatokra, kapcsolódási mintázatokra. 

Én adom a keretet, ti töltitek meg tartalommal. Én nyitom meg a reflexiós teret, ti hozzátok be a számotokra leginkább hasznos irányokat.

Keress bizalommal, és vedd fel velem a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Akik már megtapasztalták (többek között):

Vedd fel velem a kapcsolatot!