Cégeknek

Építsd a csapatodat az improvizáció segítségével!

Az improvizációs technikákat nem csak a színészek ismerik. Csoportos tréningeken alkalmazott formában kiemelten pozitív hatással bír mind egyéni, mind társas szinten: egyrészt a személyiség, az egyediség kibontásában; másrészt pedig építően hat a munkatársak egymáshoz fűződő viszonyára, a kollegialitásra.

A csapatépítő tréningek során a résztvevőket a drámapedagógiából és a színházi improvizációból ismert játékokon keresztül közelebb visszük önmagukhoz és egymáshoz. Mind a drámapedagógiában, mind az improvizációban fellelhetők olyan hívószavak és kifejezések, melyeket foglalkozásainkon fókuszba állítunk: spontaneitás, elfogadás, közös alkotás, kreativitás, fantázia, kapcsolódás, játékosság, a hibázásra, mint lehetőségre való rátekintés, felszabadultság, közösségépítés.

Fontosnak tartjuk (és bármilyen közös munkához szükséges is), hogy egy alapvető bizalom kialakuljon résztvevők és trénerek között, ezért már az ismerkedés maga is játékos formában történik. Ennek során a résztvevők nem csak a trénereket, hanem egymást (akár eddig nem ismert oldalukról is) alaposabban megismerhetik mindamellett, hogy az energetizáló játékokon keresztül a fizikai állapotuk is pozitív irányba változik.

A tréning többi részében pedig a csoportosan, illetve párban végezhető játékok során a korábban említett "fókusz"-szavakra helyezzük a hangsúlyt, és - bár játékos formában ugyan, de - kiemelt jelentőségű, és kifejezett cél a tréning során megtapasztalható egyéni és csoportos fejlődés; a tréning végeztével pedig izgalmas és előremutató konzekvenciákat lehet levonni a csoporttal kapcsolatban.

Trénerek: Szabó-Héger Zsófia és Horváth-Töreki Gergely

Egyedi ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot itt, vagy az oldalon található űrlapon (görgess lejjebb a lap aljára, a referenciák után)!

Referenciák 

(többek között)

Visszajelzések, értékelések

"Még soha nem vettem részt ilyen típusú csapatépítőn, így nem tudtam mire számíthatok, de fantasztikusan jó hangulata volt! Le a kalappal! Gratulálok!"

"Amikor a profizmus és a laza természetesség párosul. Hihetetlenül jól ránk hangolódtak. A játékok ötletesen voltak felépítve. Régen nevettem ennyit. Köszönöm!"

"Szuper volt, szórakoztatóak és magával ragadóak a játékok. Jó, hogy nem volt kényszer, hogy szerepelni kell, mégis aktívan részt vehettünk a program alakításában."

"Igazán jó és nem volt erőltetett, máskor is szívesen látnám őket, jó fej emberek és közvetlenek, be tudták vonni a csapatot a játékokba."

"Sikeresen oldották a hangulatot, mosolyt csaltak az arcunkra. A vicces feladatokkal nagyszerű hangulatot keltettek."

"Elképesztően jó!"

Gondolj másképp a csapatépítésre, 
és kérd egyedi ajánlatunkat az űrlap kitöltésével!