/Néhány visszajelzés Tőletek a módszerről, megélésekről, változásokról/

K. Eszter

"Sokkal korábban bele kellett volna vágnom ebbe az egészbe. Ha tudtam volna, hogy mi mindent vagyok képes változtatni az életemen... de nem baj, sose késő, a lényeg, hogy most már jó irányban vagyok!"

N. Barbara

8 éves kisfiú édesanyja

"M. kisfiam sokkal jobban kommunikál és az önbecsülése is szépen alakul. Fociban is szuperül teljesített, 6 gólt lőtt, ő lett a legjobb játékos, külön dícsérő oklevelet kapott. Változik, látom rajta." 

K. Kriszti

"Egész máshogy látom végre magam: nem számkivetett vagyok, hanem különleges. Erős vagyok, és ez büszkeséggel tölt el. A párom is nyugodtabb lett, érzelmesebb, bújósabb, a kedve is sokkal jobb. Haladunk tovább!"

R. László

"Ez az egész egy csodálatos utazás! Őrület, hogy mi minden van bennünk, de komolyan! Felfedezni önmagunkat olyan közhelyes dumának tűnik, de ez tényleg az. Minden jó. Ennyi." 

Szabó Ildikó

10 éves kislány édesanyja

"A kislányom önbizalmát az iskolában a földbe taposták, ezt az állapotot szerettem volna helyreállítani. Zsófi tökéletesen megoldotta, a kislányom újra olyan, mint régen." 

Kovács Gábor Attila

"Igencsak sokkolt, mikor felismertem, mennyi minden befolyásolja a napi szintű életvitelemet tudat alatt, de nagyszerű volt rájönni, hogy ezeken mind lehet változtatni. Hát igen, a nők ebben általában tudatosabbak - de most már én is az vagyok!"

Kriszti

9 éves kislány édesanyja

"N-nek nagyon tetszik az új iskola, barátnője is van már, otthon magától csinálja a házi feladatot, és a múltkor végre azt mondta, büszke magára! Ez óriási eredmény!"

H. Gabi

"Egyszerűen jól vagyok. Hihetetlen ezt kimondani, olyan triviálisnak tűnik most már ez az állapot: hát persze, alapból így kellett volna lenni mindig. Köszönet és hála, hogy megmutattad az ide vezető utat!" 

R. Ágnes

"Szeretném megosztani veled, hogy érzelmileg és kommunikációs szempontból nagy változásokat tapasztaltam. Köszönöm a TE-módszernek és a legszuperebb segítőnek, aki Te vagy! És magamnak azt, hogy belevágtam!"

Ildi

"A konzultációs sorozat végén azt tudom mondani, hogy olyan hihetetlen dolgokat életem meg, amiket szavakban le sem tudok írni. Napról napra jobban lettem, minden egyes találkozás után máshogy éltem meg a mindennapi eseményeket. Máshogy látom a dolgokat. Úgy, ahogy eddig is kellett volna. Segített megismerni önmagamat, amiért nagyon hálás vagyok!"

Nagy Gabriella

"Van, hogy csak egy kis lökés kell az embernek, hogy kimozduljon végre a megszokottból. Én nagyon sokáig észre sem vettem, hogy mennyire nem jó már nekem a "megszokott". Utólag sajnálom, hogy nem jöttem hamarabb hozzád, de nagyon örülök, hogy végre megtettem, és neked köszönhetően elindulhattam az új utamon!"

Edina

"Boldog vagyok! Hihetetlen, hogy ki merem ezt mondani, és hogy végre kimondhatom, mert van miért! Nem is tudom, mi mást mondhatnék még... mindig hálás leszek neked, hogy megláttattál velem dolgokat, és változtatásra késztettél! Köszönöm! Mindenki TE-zzen!" 

Életképek foglalkozásokról

workshopok, csapatépítők, műhelyek, gyerektáborok

Céges referenciák

Adj esélyt magadnak Te is!