Konzultációtípusok

Válaszd azt, amelyik leginkább illik hozzád!

A TE alkalom egy kb. ötven perces konzultáció, melynek során segítségemmel felszínre hozzuk a benned megbúvó viselkedésmintákat, elakadásokat és negatív hitrendszereket, ezzel párhuzamosan pedig olyan könnyen használható technikákat (légzéstechnika, mozgásminta, meditációs elemek) tudsz elsajátítani, amik hozzásegíthetnek ahhoz, hogy kézzelfogható pozitív változást tapasztalhass meg a hétköznapjaidban.

A módszer (játékos formában alkalmazva) gyerekek esetében is rendkívül hatásos: ötéves kor felett általában már közvetlenül náluk alkalmazható, ötéves kor alatt a gyermek kommunikációs képességeinek függvényében nála vagy az édesanyán keresztül történik a változás beindítása.

Személyes konzultáció díja (felnőtt/gyerek): 19.500 Ft/alkalom

Ha nagyon elfoglalt vagy, és nem akarod az idődet még a konzultációra történő utazással is tölteni, de fontosnak tartod, hogy testi-lelki egészséged és aktuális problémád megoldása érdekében a TE módszert használhasd, akkor válaszd az online megbeszélést. 

A módszer tökéletesen ugyanúgy működik online verzióban is mint személyesen, többéves tapasztalat és sok száz órányi online konzultáció áll már a kidolgozott rendszer mögött, hiszen minden külföldön és magyarországi, vidéken élő kedves kliensemmel ekképp dolgozunk, illetve azokkal az elfoglalt budapesti kliensekkel is, akikre az utazás túl sok plusz terhet róna amúgy is rohanós hétköznapjaikon. 

Az egyszerűen és hatékonyan működő online konzultáció a bizonyíték arra, hogy nem a helyrajzi szám a fontos, hanem te, hiszen a változásaid eléréséhez helyszíntől függetlenül úgyis te vagy a kulcs!

Online konzultáció díja (csak felnőtt): 17.500 Ft/alkalom


Egyéni konzultációs időpont (felnőtt/gyerek) 24 órán belüli lemondása, illetve meg nem jelenés esetén az alkalom megtartottnak minősül, a díj felszámolásra kerül. Megértésedet köszönöm.

/Ha további kérdésed van a módszerrel kapcsolatban, kattints ide (GY.I.K.)!/

Az előadások és a csoportos workshopok, tréningek árai, befizetési és lemondási feltételei változóak, ezek részvételi díjait mindig az aktuális esemény tájékoztatójában találod, feltételeit pedig érdeklődés és jelentkezés esetén írásban megkapod. (Felnőttképzési regisztrációs szám: B/2023/000891)