Színeink

2021.11.29

Szuper, ha remek ötleteid, terveid vannak, hogy mit hogyan kéne tenni. Ki is mondod őket hangosan, hogy más is hallja, milyen kreatív vagy és elfogadásra találjon az ötleted, vagy csak bosszankodsz, hogy nem az történik, ami szerinted jó lenne?

Gyönyörű, ha tele vagy érzelmekkel valaki iránt, ha kedveled vagy büszke vagy rá, fontos neked a barátsága vagy szerelmes vagy belé, örülsz, hogy számíthatsz a támogatására, esetleg megnevettet, de el is mondod neki?

Csodálatos, ha vágysz valamire, de ki is mered mondani másoknak, vagy előre attól tartasz, hogy úgysem lesznek támogató emberek akik melletted állnak, hogy megvalósíthasd?

Annyi minden van bennünk, ami nem tud kifejezésre jutni, akár félelemből, akár előre vetített prekoncepciók és aggodalmak miatt, akár bármi más okból kifolyólag. Remek, ha ráébredsz, mi az, ami benned él, legyen az érzelem, gondolat vagy kreatív ötlet, de pont ugyanolyan fontos az is, hogy kifejezd, mert ha nem, akkor nem csak hogy te magad tartod zárva a hozzájuk vezető ajtót, de még le is lakatolod magadban.