Bach terápiás eseti keverékek

egy szelíd módszer a testnek és a léleknek

Dr. Edward Bach angol orvos, bakteriológus, homeopata szakember az 1930-as években dolgozta ki 38 esszenciából álló terápiáját, mely segítségedre lehet az élet mindennapi kihívásaiban és érzelmi változásaiban. A Bach terápia egy szelíd segítség a pozitív változások eléréséhez, hiszen a cseppeknek káros mellékhatása nincs (nem kivonatok, tehát nem allergizálnak), túladagolásuk nem lehetséges, így alkalmazásuk csecsemők, kisgyermekek, várandós és szoptatós anyukák, valamint idősek számára is biztonságos. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a Bach cseppek hatékonyan kombinálhatóak bármilyen hagyományos orvosi és természetgyógyászati, vagy ún. alternatív kezeléssel, sőt, ma már sok hagyományos eljárással dolgozó orvos is kifejezetten ajánlja a Bach terápiát kiegészítő kezelésként pl. komolyabb műtétek vagy kemoterápia mellé illetve utána, ezzel is segítve a gyorsabb testi-lelki felépülést.

A keverékek kiszerelése minden esetben: 30 ml-es cseppentős üvegcse

A keverékek összetétele minden esetben: a keveréktípusnak megfelelő Bach-esszenciák, forrásvíz

A keverékek javasolt adagolása minden esetben: napi 4x4 csepp (lehetőség szerint reggel közvetlenül ébredés után, délben, délután 17,00 körül, és este közvetlenül lefekvés előtt)

  • nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek vízben feloldva meginni, vagy közvetlenül a nyelv alá cseppentve a szájban feloldódni hagyni és lenyelni
  • babáknak és kisgyerekeknek fül mögé vagy halántékra cseppentve használni

A Bach terápia otthoni alkalmazásához nem szükséges előképzettség (az összeállításához igen! - ebben tudok én a segítségedre lenni).  

A Bach terápia alkalmazása szakorvosi ellátást nem helyettesít, de annak tökéletes kiegészítője, támogatója lehet!

Elérhető Bach keverékek korosztályos sorrendben

Tündér álom keverék

Babáknak és nagyobbacskáknak azért, hogy a napi történéseket, a testi-lelki-értelmi fejlődés különböző fázisaival együttjáró változásokat kiegyensúlyozottan tudják feldolgozni, és az éjszakák valóban nyugodt, pihentető álmot hozzanak.

3 500 Ft

Hiszti stop keverék

Óvodás- és kisiskolás korú gyermekeknek azért, hogy a szélsőséges érzelmek is a helyükre kerüljenek, a hisztik rövidebbek, "egyszerűbbek" legyenek, majd pedig úgy múljanak el, hogy feldolgozásra kerülnek elfojtás helyett.

3 500 Ft

Tanulást segítő keverék

Iskolásoknak és felnőtteknek azért, hogy kitartóan, tökéletesen összpontosítva sajátítsák el a tananyagot, és a későbbiekben tudásuk legjavát felszínre hozva, képességeiket a legjobban használva érjék el céljaikat vizsgadrukk és félelmek nélkül.

 3 500 Ft

Kommunikációt segítő keverék

Elsősorban felnőtteknek azért, hogy minden környezetben könnyebben, helyzetnek megfelelően tudjanak kommunikálni, legyen szó akár párkapcsolatról, akár munkahelyről, szóbeli vizsgáról, állásinterjúról vagy üzleti tárgyalásról; de kommunikációs nehézséggel küzdő gyerekek esetében is alkalmazható.

3 500 Ft

Utazás keverék

Gyereknek-felnőttnek egyaránt azért, hogy bárhová is tartson épp, útja nyugodt, kiegyensúlyozott legyen, mindössze az utazás kellemes izgalmával megfűszerezve, de fizikai és lelki terhektől, félelmektől, fóbiáktól és rosszullétektől mentesen.

3 500 Ft

Rossz szokás stop keverék

Felnőtteknek azért, hogy segítsen újradefiniálni céljaikat, ezáltal visszatérjen a tettvágy, és megújulást hozzon testileg-lelkileg, elhagyva az addigi berögzött rossz szokásokat, legyenek azok akár fizikaiak, mint pl. a dohányzás, akár lelki eredetűek.

3 500 Ft

Szeretet keverék

Felnőttnek-gyereknek azért, hogy reményvesztettség, súlyosabb bánat esetén is újra tudjon bízni szerethetőségében, újra higgyen sorsa jobbra fordulásában, és nyisson a világ felé, ezáltal pedig észrevegye azokat a lehetőségeit is, amiket eddig ezen érzések hiányában elzárt magától.  

3 500 Ft

Elsősegély keverék (Rescue)

Felnőttnek-gyereknek egyaránt, ha úgy érezi, összecsapnak a feje felett a hullámok, és nem képes úrrá lenni a félelmein, idegességén, szorongásán.

4 000 Ft

Személyre szabott keverék, előzetes 15 perces konzultációval (gyerek/felnőtt)

Egy keverék, ami csak a tiéd, amit egy veled történő konzultáció alapján személyre szabottan neked állítok össze, a te habitusodat figyelembe véve, és a te nehézségeid, problémáid megoldására specifikáltan készítek el.

Az ár az előzetes telefonos konzultációt is tartalmazza!

5 500 Ft

TE utalványok minden alkalomra

Ajándékozz TE utalványt bármilyen alkalomra!

Ha valami igazán egyedi ajándékkal lepnéd meg szerettedet, akit egyúttal segítenél némi önismerettel, pozitív változással, és sok-sok élménnyel önmagát illetően, akkor a TE utalvány az ideális megoldás!

A TE utalvány igazi személyes meglepetés születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra. 4 hónapig beváltható személyes és online konzultációra is, tehát úgy használhatja fel a megajándékozott, ahogyan az neki a legkényelmesebb, ráadásul döntésed szerint olyan értékben veheted, ahány konzultációs alkalmat te ajándékozni szeretnél.

Legyen különleges az ajándékod, válaszd ki a lent látható dizájnok közül azt, amelyik leginkább illik az alkalomhoz, és kérd az utalványt a sorszám megadásával!