Kapcsolódás, nyitottság, elfogadás, jelenlét, bizalom, kreativitás, nevetés – az improvizáció nem csak egy színházi műfaj, alkalmazott formájában közös, játékos gyakorlatokon keresztül komoly önismeret-fejlesztő hatással rendelkezik.

Amit mi hozunk neked, az a Tér-kéP. Biztonságos tér, elfogadó közeg, szakmai háttér, előrevivő reflexió. Kép a világról és benne önmagadról. Térkép a külvilággal való kapcsolódásaidhoz és a belső világodhoz. Lehetőség, ahol felszabadultság és elmélyülés kéz a kézben jár.

Hitünk és meggyőződésünk, hogy az improvizációban való jártasság olyan versenyelőny, amely az élet megannyi területén kiválóan kamatoztatható.

Rád szabjuk

Válaszd azt, amivel a leginkább hasznodra lehetünk!

Önfejlesztő workshopok felnőtteknek

Várunk szerdai fogalkozásainkon, ha elmúltál 18 éves, nagyobb megértéssel fordulnál önmagad és mások felé. Ha kevés az önbizalmad, és nehezen állsz ki magadért vagy nehezen fejezed ki az érzéseidet. Ha van önbizalmad, de néha problémát jelent, hogy hogyan juttasd érvényre a megfelelő módon. Ha tartalmas énidőre vágysz, ami tényleg rólad szól, és játékos formában segít az utadon. Ha még soha nem impróztál, és kipróbálnád magad benn, esetleg már impróztál, és annyira szereted, hogy legszívesebben éjjel-nappal űznéd, és mélyebb megértésre, (ön)reflexióra vágysz benne. Ha csak szeretnél valami újat, mást, változást, ami kiszakít a hétköznapok rutinjából, és nevetnél, kikapcsolódnál, jól éreznéd magad. És tennéd mindezt egy biztonságos térben, egy nyitott, elfogadó közösségben.

Az aktuális heti esemény részleteiért és regisztrációért kattints IDE!

Céges csapatépítők 

Egy frissítő mártózás az improvizáció világában a legjobb a dolog, ami a csapatoddal történhet: kapcsolódás, partneri együttműködés, közös alkotás, folyamatos újratervezés, kreatív problémamegoldás rátok szabva, játékos formában, sok nevetéssel. Vezetett, értő háttérrel támogatott gyakorlatainkon keresztül ráláthattok belső működésekre, rejtett csoportdinamikai folyamatokra, kapcsolódási mintázatokra. Mi adjuk a keretet, ti töltitek meg tartalommal. Mi nyitjuk meg a reflexiós teret, ti hozzátok be a számotokra leginkább hasznos irányokat. 

Keress minket bizalommal, és vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Csoportos coaching

A csoportos coaching során az egyén csoportban történő fejlesztését célozzuk. A résztvevők aktív részesei a folyamatnak, azáltal tanulnak, hogy egymással interakcióba lépnek és gondolatokat cserélnek. A csoportos coaching megvalósulhat oly módon, hogy mi, a coachok dolgozunk több ügyféllel ugyanazon a témán, vagy csoportos caoching esethozóval-formában, amikor az ülésekre a résztvevők hoznak eseteket, és csoportban dolgoznak az elakadásokon, kihívásokon.

Keress minket bizalommal, és vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Team coaching

A team coaching a csapatot helyezi fókuszba, a tagok egy közös cél elérésén dolgoznak együtt. A csapattagok együttműködését a munkavégzésük során az egymásrautaltság jellemzi, és mi szakemberként együtt dolgozunk a résztvevőkkel. A folyamat során a csapat rálátást nyer önmagára, rejtett csoportdinamikai folyamataira, kapcsolódási mintázataira annak érdekében, hogy a tagok a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a közös munka során.

Keress minket bizalommal, és vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található űrlapon!

Felnőttképzési regisztrációs szám: B/2023/000891 

Ismerj meg minket!

Somkövi Bernadett vagyok,

MQ® tréner, business-és teamcoach, impro playshoper, olasz nyelvtanár. Húsz éve foglalkozom csoportokkal, munkám során különféle korosztályokat támogatok az eredményesség és a jóllét jegyében. Az improvizációval öt évvel ezelőtt szerettük meg egymást, lelkesedésünk egymás iránt azóta töretlen. Tudatos stratégaként keresem a pozitív pszichológia, a coaching szemlélet és az alkalmazott improvizáció kapcsolódási pontjait az életem különféle színterein. 

Szabó-Héger Zsófia vagyok,

CAMFT és CCAPP képzésekkel rendelkező terapeuta, a TE módszer megalkotója, coach, pedagógiai és családsegítő, mindfulness oktató és improvizációs tréner. Több mint 10 éve segítem az embereket önismereti és életvezetési workshopokkal, tréningekkel, egyéni konzultációkkal, előadásokkal, írásokkal. Az alkalmazott improvizáció és az improvizációs színház öt éve a munkám szerves része, nem csak hiszem, de klienseimen és tanítványaimon látom is, hogy a játéknak nem csak közösségteremtő ereje, hanem rendkívül komoly személyiségfejlesztő hatása is van.

Akikkel már dolgoztunk (többek között):

Vedd fel velünk a kapcsolatot!