Konzultációtípusok

Válaszd azt, amelyik leginkább illik hozzád!

A TE alkalom egy kb. egyórás konzultáció, melynek során segítségemmel felszínre hozzuk a benned megbúvó viselkedésmintákat, blokkokat és negatív hitrendszereket, ezzel párhuzamosan pedig olyan könnyen használható technikákat (légzéstechnika, mozgásminta, meditációs elemek) tudsz elsajátítani, amik hozzásegíthetnek ahhoz, hogy kézzelfogható pozitív változást tapasztalhass meg a hétköznapjaidban.

A módszer (játékos formában alkalmazva) gyerekek esetében is rendkívül hatásos: ötéves kor felett általában már közvetlenül náluk alkalmazható, ötéves kor alatt a gyermek kommunikációs képességeinek függvényében nála vagy az édesanyán keresztül történik a változás beindítása.

Személyes konzultáció ára (felnőtt/gyerek): 17.500 Ft/alkalom

Ha nagyon elfoglalt vagy, és nem akarod az idődet még a konzultációra történő utazással is tölteni, esetleg aggaszt a vírushelyzet és inkább otthon érzed magad biztonságban mindamellett, hogy fontosnak tartod, hogy testi-lelki egészséged és aktuális problémád megoldása érdekében a TE módszert használhasd, akkor válaszd az online/telefonos megbeszélést. 

A módszer tökéletesen ugyanúgy működik online verzióban is mint személyesen, többéves tapasztalat és sok száz órányi online konzultáció áll már a kidolgozott rendszer mögött, hiszen minden külföldön és magyarországi, vidéken élő kedves kliensemmel ekképp dolgozunk, illetve azokkal az elfoglalt budapesti üzletemberekkel is, akikre az utazás túl sok plusz terhet róna amúgy is rohanós hétköznapjaikon.

Vágj bele te is, dolgozz magadon otthonról a TE módszer segítségével, hiszen a változásaid eléréséhez helyszíntől függetlenül úgyis te vagy a kulcs!

Online konzultáció ára (csak felnőtt): 15.500 Ft/alkalom


Egyéni konzultációs időpont (felnőtt/gyerek) 24 órán belüli lemondása, illetve meg nem jelenés esetén az alkalom megtartottnak minősül, a díj felszámolásra kerül. Megértésedet köszönöm.

/Ha további kérdésed van a módszerrel kapcsolatban, kattints ide (GY.I.K.)!/

Az előadások és a csoportos workshopok, tréningek árai, befizetési és lemondási feltételei változóak, ezek részvételi díjait mindig az aktuális esemény tájékoztatójában találod, feltételeit pedig érdeklődés és jelentkezés esetén írásban megkapod. (Felnőttképzési regisztrációs szám: B/2023/000891)

Adj konzultációt ajándékba!

TE utalvány bármilyen alkalomra

Ha valami igazán egyedi ajándékkal lepnéd meg szerettedet, akit egyúttal segítenél némi önismerettel, pozitív változással, és sok-sok élménnyel önmagát illetően, akkor a TE utalvány az ideális megoldás!

A TE utalvány igazi személyes meglepetés születésnapra, névnapra, vagy bármilyen más alkalomra. 4 hónapig beváltható személyes és online konzultációra is, tehát úgy használhatja fel a megajándékozott, ahogyan az neki a legkényelmesebb, ráadásul döntésed szerint olyan értékben veheted, ahány konzultációs alkalmat te ajándékozni szeretnél.

Legyen különleges az ajándékod, válaszd ki a lent látható dizájnok közül azt, amelyik leginkább illik az alkalomhoz, és kérd az utalványt a sorszám megadásával itt!

1
2
3
4
5
6