Konzultációtípusok

Válaszd azt, amelyik leginkább illik hozzád!

Személyes alkalom (felnőtt, gyerek)

A TE alkalom egy kb. egyórás konzultáció, melynek során segítségemmel felszínre hozzuk a benned megbúvó viselkedésmintákat, blokkokat és negatív hitrendszereket, ezzel párhuzamosan pedig olyan technikákat (légzéstechnika, mozgásminta, meditációs elemek) tudsz elsajátítani, amik hozzásegíthetnek ahhoz, hogy kézzelfogható pozitív változást tapasztalhass meg a hétköznapjaidban.

A módszer (játékos formában alkalmazva) gyerekek esetében is rendkívül hatásos, ötéves kor felett általában már közvetlenül náluk alkalmazható, ötéves kor alatt a gyermek kommunikációs képességeinek függvényében nála vagy az édesanyán keresztül történik a változás beindítása.

Személyes konzultáció ára (felnőtt/gyerek): 13.500 Ft/alkalom

Online alkalom (csak felnőtt)

Ha nagyon elfoglalt vagy, és nem akarod az idődet még a konzultációra történő utazással is tölteni, esetleg aggaszt a vírushelyzet és inkább otthon érzed magad biztonságban mindamellett, hogy fontosnak tartod, hogy testi-lelki egészséged és aktuális problémád megoldása érdekében a TE módszert használhasd, akkor válaszd az online/telefonos megbeszélést. 

A módszer tökéletesen ugyanúgy működik online verzióban is mint személyesen, többéves tapasztalat és sok száz órányi online konzultáció áll már a kidolgozott rendszer mögött, hiszen minden külföldön és magyarországi, vidéken élő kedves kliensemmel ekképp dolgozunk, illetve azokkal az elfoglalt budapesti üzletemberekkel is, akikre az utazás túl sok plusz terhet róna amúgy is rohanós hétköznapjaikon.

Vágj bele te is, dolgozz magadon otthonról a TE módszer segítségével, hiszen a változásaid eléréséhez helyszíntől függetlenül úgyis te vagy a kulcs!

Online konzultáció ára (csak felnőtt): 12.500 Ft/alkalom

Egyéni konzultációs időpont (felnőtt/gyerek) 24 órán belüli lemondása esetén a díj 50%-a felszámolásra kerül. Megértésedet köszönöm.

/Ha további kérdésed van a módszerrel kapcsolatban, kattints ide (GY.I.K.)!/

Az előadások és a csoportos workshopok árai változóak, ezek részvételi díjait mindig az aktuális esemény tájékoztatójában találod. Az ezekre befizetett előleg 72 órán belüli lemondásnál vagy meg nem jelenés esetén felszámolásra kerül, illetve megbeszélés szerint beszámítódhat a következő workshop/előadás árába.